Vilten heren hoeden de tijdloze klassieker

Hoeden zijn allang niet meer alleen om te beschermen tegen de felle zon of om je warm te houden in de gure herfstdagen. Nee, ze behoren tot de meest gedragen modeaccessoires van de laatste jaren! Bij Jos van Dijck vindt u vilten heren hoeden in alle soorten en maten. Wat dacht u van outdoorhoeden of bogarthoeden? Of bent u meer gecharmeerd van westernhoeden? Bij ons vindt u ze allemaal. De vilten hoed is een tijdloze klassieker. Ontdek onze fijne selectie van de beste merken bij Jos van Dijck!

Koop uw vilten heren hoeden online bij Jos van Dijck

Jos van Dijck is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en goede service. Zo hebben wij een eigen atelier waar wij uw hoed, indien wenselijk, geheel op maat maken. Wij bieden een erg ruim assortiment hoeden en petten aan. Wilt u de hoeden in het echt aanschouwen of advies op maat ontvangen? Kom dan eens naar onze sfeervolle winkel in Utrecht!

Bekende merken van de beste kwaliteit

Jos van Dijck biedt naast vilten heren hoeden ook diverse andere soorten hoeden. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Wij bieden alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere:

  • Wigens;
  • Brixton;
  • Whiteley;
  • Akubra;
  • Borsalino;
  • Stetson.

Bestel uw vilten heren hoeden in onze webshop

Heeft u uw favoriet gevonden tussen onze uitgebreide vilten heren hoeden collectie? Bestel ‘m dan direct via onze webshop en u heeft ‘m binnen 5 werkdagen in huis! De collectie wordt constant aangevuld met de meest trendy hoofddeksels waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken. Een mooie hoed kopen van de beste kwaliteit doet u bij Jos van Dijck!