Regenhoed kopen

Hoeden zijn allang niet meer alleen om te beschermen tegen de felle zon of om je warm te houden in de gure herfstdagen. Nee, ze behoren tot de meest gedragen modeaccessoires van de laatste jaren! Bij Jos van Dijck kunt hoeden kopen in alle soorten en maten. Wat dacht u van outdoorhoeden of bogarthoeden? Of bent u toch op zoek naar regenhoeden? De regenhoed is naast modieus natuurlijk erg functioneel. Hij is winddicht, waterdicht en ademend. Ontdek onze fijne selectie van de beste merken; een regenhoed kopen doet u bij Jos van Dijck!

Koop uw regenhoed online bij Jos van Dijck

Jos van Dijck is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en goede service. Zo hebben wij een eigen atelier waar wij uw hoed, indien wenselijk, geheel op maat maken. Wij bieden een erg ruim assortiment hoeden en petten aan. Wilt u de hoeden in het echt aanschouwen of advies op maat ontvangen? Kom dan eens naar onze sfeervolle winkel in Utrecht!

Bekende merken van de beste kwaliteit

Jos van Dijck biedt naast regenhoeden ook diverse andere soorten hoeden. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Wij bieden alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere:

  • Stetson;
  • Brixton;
  • Akubra;
  • Borsalino;
  • Whiteley;
  • Wigens.

Bestel uw regenhoed in onze webshop

Staat uw favoriete regenhoed er tussen? Bestel ‘m dan direct via onze webshop en u heeft ‘m binnen 5 werkdagen in huis! De uitgebreide collectie wordt constant aangevuld met de meest trendy hoofddeksels waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken. Een regenhoed kopen van de beste kwaliteit doet u bij Jos van Dijck!