Engelse pet kopen

Hoeden en petten zijn allang niet meer alleen om te beschermen tegen de felle zon of om je warm te houden in de gure herfstdagen. Nee, ze behoren tot de meest gedragen modeaccessoires van de laatste jaren! Bij Jos van Dijck vindt u hoeden en petten in alle soorten en maten. Wat dacht u van een Engelse pet? Een echte tijdloze klassieker. Ontdek de fijne selectie van de beste merken bij Jos van Dijck. Een Engelse pet kopen doet u bij ons!

Koop uw Engelse pet online bij Jos van Dijck

Jos van Dijck is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en goede service. Zo hebben wij een eigen atelier waar wij uw hoed, indien wenselijk, geheel op maat maken. Wij bieden een erg ruim assortiment hoeden en petten aan. Wilt u de hoeden in het echt aanschouwen of advies op maat ontvangen? Kom dan eens naar onze sfeervolle winkel in Utrecht!

Bekende merken van de beste kwaliteit

Jos van Dijck biedt naast Engelse petten ook diverse andere soorten hoeden. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Wij bieden alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere:

  • Brixton;
  • Stetson;
  • Akubra;
  • Borsalino;
  • Whiteley;
  • Wigens.

Shop jou favoriete Engelse pet online in onze webshop

Heeft u uw favoriete Engelse pet al gevonden? Bestel dan direct online via onze webshop! Wilt u uw hoed of pet liever in het echt bekijken of passen? Kom dan gerust eens langs in onze sfeervolle winkel in Utrecht! Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en voorzien u van advies op maat. Jos van Dijck is dé specialist op het gebied van hoeden en petten en biedt voor alle seizoenen van het jaar en iedere gelegenheid een passend exemplaar. Laat u ook overtuigen; een Engelse pet kopen doet u bij Jos van Dijck!