Bolhoed kopen bij Jos van Dijck

Hoeden zijn allang niet meer alleen om te beschermen tegen de felle zon of om je warm te houden in de gure herfstdagen. Nee, ze behoren tot de meest gedragen modeaccessoires van de laatste jaren! Bij Jos van Dijck vindt u hoeden in alle soorten en maten. Wat dacht u van een bolhoed? Deze van oorsprong Engelse hoed was in de 20e eeuw een onmisbaar kledingstuk voor zakenlieden. Vandaag de dag is het nog steeds een zeer populaire hoed. Ontdek onze fijne selectie van de beste merken, een bolhoed kopen doet u bij Jos van Dijck!

Koop uw bolhoed via onze webshop

Jos van Dijck is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1923 kwaliteitshoeden aanbiedt. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en goede service. Zo hebben wij een eigen atelier waar wij uw hoed, indien wenselijk, geheel op maat maken. Wij bieden een erg ruim assortiment hoeden en petten aan. Wilt u de hoeden in het echt aanschouwen of advies op maat ontvangen? Kom dan eens naar onze sfeervolle winkel in Utrecht!

Bekende merken van de beste kwaliteit

Jos van Dijck biedt naast bolhoeden ook diverse andere soorten hoeden. Wij importeren het grootste gedeelte van het assortiment uit Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, USA, Australië en Zweden. Wij bieden alleen echte kwaliteitshoeden aan van bekende merken, onder andere:

  • Brixton;
  • Stetson;
  • Borsalino;
  • Whiteley;
  • Akubra;
  • Wigens.

Shop jouw favoriete bolhoed online in onze webshop

Heeft u uw favoriete bolhoed al gevonden? Bestel dan direct online via onze webshop! Wilt u de hoed liever in het echt bekijken of passen? Kom dan gerust eens langs in onze sfeervolle winkel in Utrecht! Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en voorzien u van advies op maat. Jos van Dijck is dé specialist op het gebied van hoeden en biedt voor alle seizoenen van het jaar en iedere gelegenheid een passende hoed. Laat u ook overtuigen; een bolhoed kopen doet u bij Jos van Dijck!