SOFTVILT- EN CLOCHEHOEDEN

Voor zowel de winter- als de zomermaanden vindt u clochehoeden bij Hoedenzaak Jos van Dijck. In de winter hebben wij ook een grote collectie softvilt hoeden en petten. Wij kopen voor u verschillende merken in zodat er altijd de hoed van uw keus tussen zit. Zoals de hoeden van het mooie en betaalbare Duitse merk Seeberger, een fabrikant die zowel elegante als trendy hoofddeksels levert. Denk voor de koude dagen ook eens aan wolvilthoedjes en baretjes. Hoofddeksels die altijd leuk staan en gemakkelijk zijn op te bergen. Ontdek de veelzijdigheid aan dameshoeden!
Ga naar de softvilt- cloche hoeden in de webshop

MUTSEN

Voor de koude dagen heeft Hoedenzaak Jos van Dijck een grote keus aan gebreide mutsen en baretten. De mutsen en baretten zijn gemaakt van wol, angora, kasjmier, zijde of een menging van deze materialen. Maar ook zijn er bont exemplaren voorradig. Sinds een aantal jaren hebben wij ook voor de zomer een leuke collectie mutsen en baretten in jerseykatoen. Door de wisselende collectie en de eigen import treft u in de winkel tevens de laatste trend in mutsen. Neem gerust een kijkje in onze winkel, er zit altijd wel een muts voor u bij.
Ga naar de mutsen in de webshop

PETTEN

Ook voor dames is de (ballon)pet een gewild item. Bij Hoedenzaak Jos van Dijck is de pet voor zowel de zomer- als de wintermaanden in veel verschillende materialen en maten verkrijgbaar. Laat u verrassen door de leuke, stoere en mooie petten van bijvoorbeeld tweed, katoen en linnen.
Ga naar de petten in de webshop

ZOMERSTROHOEDEN

Naar het strand? Flaneren op de boulevard? Een zomerse wandeling? Of gewoon een dagje in de tuin? De warme dagen worden aangenamer met een mooie of trendy strohoed op het hoofd. Hoedenzaak Jos van Dijck biedt u zomerstrohoeden in diverse stijlen en kleuren gemaakt van zomerstro. Maar ook zijn er hoeden leverbaar van andere lichte materialen, zeer geschikt voor de warmere maanden.
Ga naar de zomerstrohoeden in de webshop

HAARVERSIERINGEN

Bij Jos van Dijck vindt u schitterende haarversieringen om elk feest compleet te maken. De decoratieve haaraccessoires ogen jong, speels en uitbundig, maar zijn anderzijds ook heel stijlvol. De versieringen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Daarnaast is er ook voldoende keus in de zogenoemde schotels en headpieces. Door ons specialistische atelierwerk wordt de haarversiering (ook wel fascinator genoemd) in samenspraak met u op maat gemaakt in de gewenste kleur. Hiermee creëren wij de perfecte afstemming bij uw outfit. Bovendien bieden wij eveneens exclusieve haardecoraties van verscheidene gerenommeerde leveranciers. Met de haarversieringen van Jos van Dijck bent u verzekerd van succes!
Ga naar de haarversieringen in de webshop