SFEERIMPRESSIE HEREN

(Young male) streetwear

Jong, eigentijds en trendy zijn de caps, hoedjes en Engelse petten voor de man die weet wat hij wil. (klik voor meer sfeer)

Deze hoeden en petten zijn bestemd voor de eigentijdse man en verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en dessins voor zowel de winter- als de zomermaanden.

Bovendien is er een enorme uitgebreide collectie van merken als New Era en Kangol. In de New Era collectie hebben wij het model 39thirty (flexfit) en de populaire 59fighty. In de 59fighty heeft Jos van Dijck een grote keus in teams, kleuren en maten. In de winkel is er constant aanvoer van nieuwe hippe modellen en kleuren.

Kangol behoort al jaren tot de basiscollectie van Jos van Dijck, en met name het bekende model 504. De 504 is er in zowel de zomer- als winteruitvoeringen en in diverse kleuren. Kom langs en check ook de collectie van Stetson. Het merk biedt een waanzinnig, mooi en trendy assortiment van hoeden petten en mutsen. En er is meer! Ontdek ook nog de andere funky, hippe en maffe hoedjes, petjes en mutsjes van verschillende merken en ontwerpers bij hoedenwinkel Jos van Dijck.


Urban lifestyle male

Moderne, sportieve, hippe of casual hoeden en petten voor de modebewuste man die weet wat hem staat. (klik voor meer sfeer)

De Stetsonpet, de porkpie (jazzy hoed), de Ivypet en nog veel meer hoeden en hoedjes vindt u bij Hoedenzaak Jos van Dijck.

En ook de hippe ballonpet (schoffiepet) uit de jaren twintig past helemaal in dit rijtje. Met name de Stetson hatteras is een must have voor de man van nu. De uitgebreide collectie hoofddeksels is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en dessins.

Geschikt voor zowel de zomer- als de wintermaanden. Of de hoeden of petten nu gemaakt zijn van tweed, alcantara, leer, vilt of panama, er is altijd wel een hoed of pet die aanspreekt. En of het nu gaat om de hoed of pet die u laatst zag bij die populaire zanger of acteur. Bij Jos van Dijck vindt u de hoed, pet of muts waar u naar op zoek bent.

Ga naar de engelse petten in de webshop
Ga naar de ballonpetten in de webshop
Ga naar de mutsen en caps in de webshop
Ga naar de petten en hoedjes in de webshop


Neo classic man

Tijdloze, mooie, klassieke en stijlvolle kwaliteitshoeden en -petten voor de man die goed voor de dag wil komen (klik voor meer sfeer)

Bij Hoedenzaak Jos van Dijck bent u aan het goede adres voor Engelse petten die al dan niet gecombineerd kunnen worden met een mooie sjaal leverbaar in hetzelfde materiaal en/of dessin.

De pet is verkrijgbaar in verschillende mooie stoffen zoals wol, kasjmier en zijde En ook de hoeden met een brede rand, de hoge hoed of bolhoed zijn volop voorradig.

Van merken als Stetson, Borsalino, Panizza en ons huismerk Baldini, vindt u bij Van Dijck de mooiste hoeden gemaakt van zowel wol- als haarvilt. Elegante en stijlvolle hoeden, verkrijgbaar in verscheidene maten. Hoeden van gegarandeerd de beste kwaliteit.

Ga naar de bogarthoeden in de webshop
Ga naar de outdoorhoeden in de webshop
Ga naar de hoge hoeden / bolhoeden in de webshop
Ga naar de engelse petten in de webshop


Practical man

Praktische en casual hoeden, petten en mutsen voor de functionele en doelgerichte man (klik voor meer sfeer)

Jos van Dijck biedt voor alle soorten weertypes en omstandigheden passende hoeden en petten. Waxhoeden en –petten, (bont)mutsen, katoenen hoeden en diverse kleine tweedhoedjes. De regenbestendige waxhoeden en –petten zijn leverbaar met of zonder fleecevoering.

Om u te beschermen tegen de kou bieden de (bont)mutsen uitkomst, maar ook de tweedhoedjes bieden een goede bescherming. En natuurlijk is er voor de warme maanden de luchtige katoenen zomerhoed. Elk zomerseizoen hebben wij een leuke collectie zomerhoeden op voorraad.

Ga naar de regenhoeden in de webshop