SFEERIMPRESSIE DAMES

Fashionable female

Jong, kleurrijk, hip en modisch zijn de (stro)hoedjes, mutsen, baretten, alpino's en sjaals voor de eigentijdse vrouw. (klik voor meer sfeer)

Met de leuke, stoere en mooi gebreide mutsen en baretten van Jos van Dijck kan niemand meer om u heen. Ga ook hip de koudere dagen door.

De mutsen, alpino's en baretten zijn gemaakt van materialen als wol en angora. De fantastische collectie gebreide mutsen, baretten en sjaals voor de winter zijn bijvoorbeeld van de merken Seeberger en Frasconi.

De petten en hoeden van tweed, wolvilt zijn eveneens een musthave. Sjaals van bijvoorbeeld het merk Inti , gespecialiseerd in grof gebreide wol uit Zuid-Amerika, maken het plaatje compleet.

Om de warmere dagen aangenamer te maken, kiest u voor een mooie en trendy strohoed van Jos van Dijck. Voor de zomer heeft u ook voldoende keuze uit leuke baretten van gehaakt katoen en jerseykatoen. Evenals de diverse zomerse petten en hoedjes van katoen en linnen.


Avantgarde women

Sierlijk en klassiek, stijlvol en elegant, maar soms ook speels, apart en gedurfd, zo kunnen de exclusieve designershoeden worden omschreven, bestemd voor de zelfbewuste vrouw. (klik voor meer sfeer)

Bent u op zoek naar schitterende, geraffineerde hoeden van de beste kwaliteit? Bij Hoedenzaak Jos van Dijck bent u aan het juiste adres voor een hoed waar u mee voor de dag kunt komen.

De bekende Nederlandse ontwerpster Mirjan Nuver ontwerpt prachtige hoeden in zowel zomer- als wintermaterialen. Terugkerende thema's in de hoeden van haar hand zijn lijnenspellen en vormen. Vaak kunnen haar hoeden op verschillende manieren gedragen worden.

Jos van Dijck heeft ook een mooie collectie van Nicki Marquadt. De Duitse ontwerpster staat bekend om het speelse karakter van haar hoeden. Celine Robert is een franse ontwerpster die vooral 'gekke', spectaculaire hoeden maakt. En ook van de merken Seeberger en Whiteley vindt u bij Jos van Dijck een uitgebreide collectie met exclusieve gelegenheidhoeden.

Ga naar de design hoeden in de webshop


Urban women

Trendy of elegant, zakelijk of modisch zijn de hoeden, petten en mutsen voor de vrouw die weet waar ze voor staat. (klik voor meer sfeer)

Clochehoedjes, petten, strohoeden, mutsen, baretten. Hoedenzaak Jos van Dijck heeft ze in alle soorten en maten.

Voor zowel de winter- als de zomermaanden vindt u bij Hoedenzaak Jos van Dijck clochehoeden en (ballon)petten. De hoofddeksels zijn in veel verschillende materialen, kleuren en dessins verkrijgbaar.

Speciaal voor de winterse maanden hebben wij ook een grote collectie softvilthoeden, wolvilthoedjes, petten, mutsen en baretjes. En juist voor de warmere periodes zijn de zomerstrohoeden in diverse stijlen en kleuren een must. Opvallende merken voor de urban women zijn: Seeberger, frasconi, parkhurst, Jmm Lucky, Panizza en Newari knitwear.

Jos van Dijck heeft ook een mooie collectie accessoires. Bijvoorbeeld sjaals van Silk Route; mooie gedistingeerde fijne wollen en zijde sjaals. Bovendien vindt u bij Jos van Dijck ook stoere, wollen sjaals in mooie en vrolijke kleuren van het merk Inti knitwear. Eveneens mogen de prachtige lederen handschoenen van Laimbock en Caridei hierbij niet vergeten worden.

Ga naar de softvilt- cloche hoeden in de webshop
Ga naar de petten in de webshop
Ga naar de zomerhoeden in de webshop
Ga naar de petten en hoedjes in de webshop


Weddingguest

Een bruiloftsbezoek, een doopfeest, een haringparty, Prinsjesdag of een kerkbezoek? Voor elke feestelijke gelegenheid zijn er gelegenheidshoeden en haarversieringen voor de vrouw die wil stralen. (klik voor meer sfeer)

Jos van Dijck is de specialist in het leveren van gelegenheidshoeden. Omdat de hoeden zelf door Jos van Dijck worden geïmporteerd uit landen als Duitsland, Engeland en Italië is de keuze enorm.

De hoeden worden gemaakt van verschillende materialen zoals vilt, sisal, of sinamay. Dat betekent dat niet alleen voor de zomermaanden maar ook voor het winterseizoen volop feestelijke hoeden voorradig zijn in veel verschillende kleuren.

In eigen atelier maken wij hoeden en haarversieringen speciaal voor u naar wens. De maatwerkhoeden en haaraccessoires kunnen hierdoor aangepast worden aan de kleur van de kleding. Een bijpassende tas, ook verkrijgbaar bij Jos van Dijck, maakt het geheel helemaal af.

Ga naar de bruiloft en gelegenheidshoeden in de webshop
Ga naar de haarversieringen in de webshop

Practical women

Functionele en handige hoeden, mutsen en zonnekleppen voor de vrouw die midden in het leven staat. (klik voor meer sfeer)

Wat u ook gaat doen en wat voor weer u ook treft, bij Jos van Dijck vindt u de geschikte hoofddeksel. Denk aan de leuke en handige regenhoedjes die voldoende bescherming bieden tegen elke regenbui.

Wij geven u een grote keuze aan waxhoeden en petten. Deze hoeden van oliekatoen (wax) zijn uitermate geschikt als regenhoed. Hoedenzaak Jos van Dijck heeft zowel de stoere als de elegante modellen voorradig. Uit Frankrijk vindt u het merk Crambes, regenhoeden gemaakt van diverse soepele kwaliteiten. Deze hoeden kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen worden in uw tas of jaszak.

De gebreide mutsen en baretten of de bontmutsen zijn zeer geschikt zijn voor de koude dagen. En als de zon hoog aan de hemel staat, zijn de gevarieerde zonnekleppen en strohoeden zeer gewilde items. Wat u ook zoekt, neem eerst een kijkje bij de hoedenwinkel van Jos van Dijck.

Ga naar de zomerhoeden in de webshop
Ga naar de regenhoeden in de webshop